“Pap tot”, prima revista completa de alimentatie sanatoasa pentru copii

Compania de media BP Publishing lanseaza pe 11 februarie 2013 revista “Pap tot”, singura publicatie dedicata exclusiv alimentatiei sanatoase a copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 14 ani.

Revista “Pap tot” include in sumar doar retete echilibrate din punct de vedere caloric si nutritional, structurate in sectiuni distincte, in functie de varsta copiilor, avizate de medici specialisti. Astfel, mamicile si chiar taticii au un ghid bine informat si prietenos pentru prepararea hranei celor mici.

De la dificultatile diversificarii, la cele legate de alimentatia adolescentilor, de la cele mai simple retete, pana la rigorile impuse de mancarurile de regim, revista “Pap tot” ofera toate informatiile de care are nevoie o mama implicata si responsabila. Toate acestea sunt furnizate de specialisti reputati (medici pediatri si nutritionisti), cu ajutorul carora cititoarele au sansa sa aleaga tot ce este bun si sanatos pentru copiii lor.

Echipa “Pap tot” este compusa din jurnaliste cu experienta in domeniul presei pentru femei si in revistele de parenting: Viorica Rusu, Mariana Robescu si Isabela Mihalcea, precum si dintr-un un grup de colaboratori, format din specialisti in nutritie, pediatrie si psihologie infantila. Revista include, de asemenea, interviuri cu celebritati care impartasesc publicului larg experientele lor de parinti. Si, nu in ultimul rand, cititoarele vor avea ocazia sa citeasca episoadele din “Jurnalul unei mamici”, care descrie cu verva si umor eternele dileme ale mamicilor aflate la inceput de drum.

Publicatia “Pap tot” apare lunar, in 100 de pagini editoriale, cu un layout elegant, dinamic si usor de urmarit. “Pap tot” este editata de compania BP Publishing Media, in al carei portofoliu se afla si publicatiile Forbes, Forbes Life si UP.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>