Oriunde esti, ai bebelusul aproape! Promotie Hopa – Sus la Monitor iBaby pana la 20 decembrie!

Hopa-Sus.ro iti prezinta ultima noutate de pe piata in materie de videointerfoane: monitorul ultra-performant iBaby M3S cu camera rotativa, ce poate fi controlata de pe iPod, iPhone, iPad sau chiar PC.

Este primul aparat de monitorizare a copiilor cu posibilitate de rotatie completa si pivotare sus-jos printr-o simpla miscare de deget pe ecranul telefonului, tabletei sau pe mouse-ul computerului.

Camera se activeaza automat la plansul sau miscarile copilului si transmite alarma pe telefonul mobil.

Pana la 4 utilizatori pot receptiona imaginile si sunetele transmise din camera copilului.

iBaby™ Monitor iti permite sa faci nenumarate poze pentru imortalizarea momentelor unice.

Comunicarea  este  sistem walkie-talkie (bidirectionala).

iBaby™ Monitor poate transmite imagini nocturne exceptionale in infrarosu si nu e nevoie sa tulburati somnul bebelusului.

Este usor de montat si utilizat, ofera o mobilitate mare prin faptul ca poate fi montat in aproape orice loc din casa si poate fi controlat de la distanta nelimitata.

Cand copilul va creste mare, nu trebuie sa oferiti monitorul rudelor sau prietenilor, pentru ca ii puteti gasi o alta intrebuintare: ca sistem de alarma antiefractie sau de supraveghere a persoanelor in varsta sau animalelor de casa.

Si…nu in ultimul rand, Hopa-Sus iti ofera iBaby™ Monitor la reducere, pana pe 20 decembrie!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>