Atelier de comunicare in familie

Scoala Familiei

Ziua buna,

De mai bine de 14 luni zeci de persoane din intreaga Romanie lucram la sintetizarea materialelor si ideilor provenite din experienta de familisti, cu si fara copii, de mame, tati, unchi, bunici dar si din studiile si documentele elaborate de specialisti in domeniile implicate spre a va putea, iata, aduce inainte valori reale in cursurile si seminariile ”Scoala Familiei”. Din aceasta toamna avem la dispozitie in tara cursuri autentice, elaborate in sute de ore de munca, de studii si nu copy/paste-uri dupa diversi ”experti in parenting”, ”family coach”-eri ori traduceri dupa materiale de aiurea.

Va invitam asadar in Bucuresti, sambata, 12 noiembrie, de la ora 10:00 la primul Atelier de comunicare in familie in care vom vorbi gradual despre obiectivele:

  • Intelegerea mecanismelor comunicarii interpersonale
  • Constientizarea nevoilor de comunicare
  • Intelegerea unor reguli de comunicare eficienta pentru imbunatatirea atmosferei in familie si a relatiilor dintre membri
  • Realizarea unui plan de schimbare a modului de comunicare in familie

urmarind pe aceste teme exercitii si invatare experientiala, cu aplicare imediata pe specificul familiei fiecarui participant.

Atelierele vor fi sustinute de formator Iulia Tota, trainer certificat Schultz Consulting pentru Scoala Familiei. Fondatoare a Complexului Educational Copil Istet (2004), absolventa a Universitatii ”Politehnica” Bucuresti (1997), Iulia Tota administreaza din 2002 agentia de publicitate TotaL Comunicare|TLCom.ro; expert educational certificata Sales Skills, CODECS, absolventa a programului iPlan de perfectionare in strategie de marketing (The Network 2013), formator si trainer-of-trainers (2016) are insa si experienta vietii de familie, fiind mama a 7 copii intre 2 si 18 ani.

Cursul va avea loc in sala de sedinte a TotaL Comunicare din str. Pancota 127 (zona Dna. Ghica) fiind dublat in meeting-room de un cerc de arte plastice si muzica pentru copiii participantilor, care astfel pot asista relaxati la curs.

Taxa este de 100 lei/participant la atelier, iar pentru cei mici 30 lei/copil (pot participa elevi de la 6 la 14 ani, sunt incluse materialele).

eMail:  Iulia@TLCom.ro

adresa: str. Pancota 127,  022776 Bucuresti 2

web:     Scoala-Familiei.ro

FB:       FaceBook.com/ScoalaFamilieiEducatiePtParintiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>