Ce activitati pentru familiile cu copii din Bucuresti propunem in weekendul 10-11 septembrie

Ne pregatim sa petrecem in Bucuresti ultimul weekend inainte de inceperea scolii. Copiii se pregatesc emotional, pentru ca luni incepe noul an scolar si ei de-abia asteapta sa-si reintalneasca cu colegii.

Nu uita sa fii alaturi de copilul tau daca merge la clasa pregatitoare. Cei care merg in clasa 0 au cele mai mari emotii. Nu te stresa prea tare cu pregatirile, in principiu in prima zi de scoala doamnele invatatoare le dau copiilor o lista cu rechizitele pe care va trebui sa le cumperi.

Acest final de saptamana va fi insorit si calduros, cu siguranta ne vom vedea afara in parcuri si gradini de vara.

Sambata, 10 septembrie

◉ EVENIMENT CARITABIL

Cursa de ratuste! Eveniment caritabil pentru ajutorarea copiilor hipoacuzi. Premiul cel mare, acordat posesorului primei ratuste care trece de linia de finish, este de 1.000 de euro, la care se adauga alte premii speciale.

◉ ATELIERE

AHA Kids va ofera ateliere de weekend foarte interesante. Prin personalul specializat al centrului de joaca si activitati pentru copii, format din psihopedagogi si educatori, activitatile si programele pe care le propune, AHA Kids doreste sa ajute la dezvoltarea celor mici pe toate planurile, de la comunicare, modelarea comportamentului si interactiune sociala, la motivatie, dezvoltare intelectuala, concentrare, auto-ingrijire si cunoasterea mediului inconjurator.

Tapusele va invita la un atelier senzorial pentru copii cu varsta intre 1 si 3 ani, la care cei mici vor picta folosind fructe si legume.

◉ RECOMANDARI

O limba straina se invata cel mai usor cand esti copil! Descopera cele mai atractive si interactive cursuri de limba engleza pentru copii si adolescenti, axate pe comunicarea exclusiv in limba engleza, in grupe de maximum 8 cursanti.

INVATAM COPIII SA IUBEASCA SA INVETE! Haideti cu noi la Before & Afterschool la Clubul Copiilor Isteti, sa descoperim impreuna cea mai buna combinatie de invatare, socializare si joaca! Pentru noi, educatia inseamna cultivarea increderii in sine, pentru ca ceea ce este ascuns in interiorul copiilor, sa poata inflori si iesi la lumina. Locatia este situata in zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua, moderna si foarte luminoasa (Piata Domenii-Turda).

Duminica, 11 septembrie

◉ TEATRU

Teatrul Coquette va asteapta la premiera spectacolului Greierele si Furnica, binecunoscuta fabula, este povestita cu umor si cu istetime pentru cei mici.

Casuta Aventurilor in colaborare cu Teatrul din Podul Meu va invita la Culori – Spectacolul de dezvoltare senzoriala pentru copii 1-3 ani.

◉ SPECTACOL – ATELIER

Un paianjen foarte ocupat, inspirat dupa povestea lui Eric Carle, un spectacol-atelier recomandat copiilor de 1-3 ani.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>