Eveniment caritabil de arta in beneficiul copiilor

Prin maiestria unui artist, misterul lumilor imaginate in culori de copiii cu autism isi gaseste locul in galeriile de arta ale lumii. Timp de 2 zile, avem sansa de a admira la Bucuresti, inocenta de copil transpusa in arta, la Elite Art Gallery intr-un proiect unic Help Autism si Roxana Ené.

Asociatia Help Autism in colaborare cu artista Roxana Ené si Elite Art Gallery organizeaza, in perioada 29-30 august, expozitia de pictura “I Color the World with My Eyes”.

Vernisajul expozitiei va avea loc luni, 29 august, incepând cu ora 18:30, la Elite Art Gallery, Piata Natiunilor Unite, nr. 3-5, Bl. B2, Bucuresti.

Expozitia reuneste o serie de lucrari reprezentative, in stilul sau consacrat , realizate de artista alaturi de copii cu dizabilitati. Folosind tehnica artei colaborative, Roxana Ené reuseste sa interpreteze desenele abstracte ale micilor artisti speciali si sa ne aduca pe toti cu un pas mai aproape de mintea si sufletul lor.

Am putea spune ca prin talentul ei, Roxana “traduce” pentru ochii ce nu pot privi mai departe, particele din sufletul copiilor cu autism, iar sufletele lor sunt vesele si complicate si pline de culoare.

Intr-o dupa-amiaza de luni, acordam un moment pentru suflet si patrundem in fascinanta expozitie “I color the world with my eyes”.

Asociatia Help Autism se implica activ de peste 6 ani in derularea de programe de constientizare a autismului, diagnostic precoce si interventie timpurie pentru copiii cu autism. Considerata vârf de lance in actiunile de schimbare a statutului autismului in România, pe lânga servicii de terapie oferite in cele 6 centre din Bucuresti si Suceava si la domiciliu, Asociatia Help Autism, desfasoara activitati de lobby, parteneriate public-private si este co-organizator al Conferintei Internationale ABA – stiinta care sta la baza terapiilor de recuperare in autism.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>