I color the world with my eyes

Elite Art Gallery în parteneriat cu Asociaţia Help Autism şi Roxy & Kids Art vă așteaptă în perioada 29-30 august la o expoziție de artă colaborativă cu și pentru copii. Lucrările sunt semnate de artista Roxana Ené.

Roxana Ené s-a născut în 1962 în București, s-a stabilit în Germania, unde a urmat diverse cursuri de artă și scriere creativă și a experimentat mai multe mijloace artistice (literatură, desen, tehnica embossing, fotografie).

Din 1996 și-a dezvoltat propriul stil caligrafic (ROXYGRAPHY ©) care a devenit un element important de compoziție în majoritatea lucrărilor sale artistice.
În 2007, Roxana a început să lucreze la conceptul unic ROXY&KIDS ART©, un stil inovativ de artă colaborativă cu și pentru copii, cu rol terapeutic, bazat pe metamorfoză și sinestezie.

Totul a început să se concretizeze în anul 2009, când Roxanei i s-a alăturat fiul său Alexander (ilustrator). Proiectul se desfășoară în creșe, grădinițe, școli și ONG-uri / fundații pentru ajutorarea copiilor din Germania și România.

Proiectul câștigă anual diverse premii de artă. Una dintre lucrările artistei “Queen Kira” realizată de Roxana și Alexander Ené împreună cu Tomi, un băiețel autist de 6 ani a intrat în Colecția Regală Britanică în 2013.

Colaborarea cu copiii de la egal la egal, îi ajută să-și întărească încrederea, fapt atât de important. În accepțiunea copiilor, creațiile lor sunt la fel de valoroase ca ale noastre – de fapt, chiar așa sunt” este mărturia artistei Roxana Ené.

Vă rugăm confirmaţi participarea până cel târziu miercuri, 24 august, la telefon 0742.01.08.17. Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu drag.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>