Weekend de activitati pentru parinti si copii in perioada 13-14 August

E foarte posibil ca la munte sa ploua in weekend, iar la mare temperaturile sa scada spre 25 de grade. Daca nu ti-ai programat o plecare si iti doresti sa ramai in Bucuresti, iti aducem evenimentele pentru copii si parinti pe care sa le introduci in calendar. Vezi unde iesim cu copilul in Bucuresti in weekendul 13-14 august.

VINERI, 12 AUGUST 2016

■ EVENIMENT GRATUIT

Intre orele 18:00 si 22:30 ai evenimente gratuite pentru copii in Parcul Bazilescu, in cadrul Vacantei de vara cu EXCELSIOR: piese de teatru, concurs, concerte si film.

■ ATELIER

Suntem copii optimisti si inteligenti, care la varsta de 9-13 ani ne punem diferite probleme, nu-i asa? Va invitam la un atelier de gandire logica, la care cu ajutorul experimentelor vom starni curiozitatea copiilor si setea acestora de a afla lucruri captivante.

SAMBATA, 13 AUGUST

■ ATELIERE

Teatrul din Podul Meu si Podul lui Sfredelus aduc in fata ochilor copiilor de 1-3 ani o explozie de Culori, la un atelier de dezvoltare senzoriala prin teatru.

Ateliere de art&crafts si modelaj in lut, face-painting, zona de lectura si concerte la Copacul cu carti din Parcul Cismigiu, un eveniment culturale gratuit pentru copii si adulti.

In acest weekend AHA KIDS se deschide lumea fascinanta a cartilor pentru copii. Invatam despre diversitatea tipurilor de carti si despre invataturile pe care ni le pot oferi. Folosim imagini din povesti cunoscute si mulaje pentru a ne construi propria poveste, ne vom juca cu masti, activitati de colaj si multe alte surprize. Locurile la atelierele AHA Kids sunt limitate.

Atelier de banda desenata in cadrul „Salonului de Banda Desenata – Povesti din Bucuresti” cu Mihai Grajdeanu, cu tema Turnul Coltei, in cadrul evenimentului Vara istoriei pe Calea Victoriei, ateliere pentru copii in vacanta de vara 2016 la Casa Filipescu-Cesianu.

DUMINICA, 14 AUGUST

In cadrul evenimentului Teatru de vara gratuit 2016 la Foisorul Copiilor in Parcul Alexandru Ioan CuzaMiniArtShow te asteapta cu animatie, jocuri interactive, concursuri, dans, face painting iar trupa Muschetarii cu piesa de teatru de papusi Alba ca Zapada.

Copiii de 4-6 ani sunt asteptati la teatru gratuit pentru copii si parinti! Piesa de teatru „De-a Micul Print”, la stagiunea estivala VaraTic, organizata de Teatrul Ion Creanga si Centrul Cultural Palatele Brancovenesti.

Verifica si lista de evenimente gratuite pentru copii in vacanta de vara 2016 in Bucuresti.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>