Unde mergem cu copiii sambata si duminica in Bucuresti

Weekend-ul este un prilej de bucurie pentru copii si parinti, pentru ca faciliteaza conectarea si timpul liber petrecut distractiv impreuna.

Postam in randurile urmatoare cateva recomandari de evenimente pentru copii pentru acest weekend, 23 si 24 iulie.

Tu ce planuri iti faci pentru timpul liber?

SAMBATA 23 IULIE 2016

■ ATELIERE

Tapusele va propune un nou atelier de creatie 2 ani -5 aniCei trei purcelusi. In cadrul acestui atelier micii arhitecti vor pune in practica proiectele celor trei purcelusi.

Atelier dezvoltare senzoriala copii 1-3 ani, Sus Jos, cu Voicu Hetel. Descoperim cate minuni sunt in jurul nostru: seminte, pene, cutii, culori, lucruri mari si lucruri mici, usoare si grele, o lume magica ce se asterne in jurul nostru si asteapta sa fie cucerita de manute mici si de minti istete.

■ FESTIVALURI

MiniArt Show te asteapta la Aventurile lui Peter Pan, spectacol de teatru in cadrul evenimentului pentru copii Teatru de vara gratuit 2016 la Foisorul Copiilor in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

Teatru pentru copii la Festivalul de teatru urban 2016 #teatrusubluna. Un spectacol interactiv, foarte haios si nu in ultimul rand educativ, pentru cei mici.

■ RECOMANDARE SCOALA DE VARA

La STEP IT Academy, in cadrul Scolii de vara, copiii se relaxeaza activ la Atelierele de dezvoltare personala pentru copiii, unde nici o zi nu este la fel. Modulele diverse ii stimuleaza sa comunice, sa fie creativi, sa isi descopere inclinatiile si sa le puna in aplicare.

DUMINICA 24 IULIE 2016

■ TEATRU

Teatrul din Podul Meu si Casuta aventurilor va invita la Micul Print, Spectacol de teatru lectura si atelier creativ cu si despre planete pentru copii 3 ani – 9 ani, cu Voicu Hetel.

Teatrul Coquette ii invita pe cei mici la spectacol: Califul Barza are umor adecvat copiilor, fiind inspirat dupa povestea cu acelasi nume din “1001 Nopti”.

■ ATELIERE

Atelier senzorial copii 1 an -3 ani realizat de Tapusele in care aflam povestea unei seminte. Pictam semintele si ne jucam cu ele.

Copiii descopera joaca cu semintele si invata despre natura la atelierul Explorare senzoriala pentru copii de la Casuta Aventurilor.

12 duminici in 7 parcuri din Bucuresti cu activitati gratuite pentru copii, care stimuleaza creativitatea si imaginatia, la Caravana Povestilor – Ateliere gratuite pentru copii in vacanta in Bucuresti.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>