Unde iesim cu copiii in Bucuresti in weekendul 16-17 iulie

Asa cum v-am obisnuit deja, va oferim o lista de sugestii GOKID cu activitatile gratuite pentru copii si alte evenimente in Bucuresti sambata si duminica, 16 si 17 iulie.

■ ATELIERE DE CREATIE

Vineri la Caravana Muzeelor 2016 continua activitatile de vacanta pentru copii cu varsta intre 6 si 10 ani. Evenimentul se desfasoara in opt muzee bucurestene in perioada 13 iulie – 2 septembrie 2016, de miercuri pana vineri, intre orele 10:00 si 12:00.

■ CURSURI DE PICTURA

Nu rata inscrierile! Pe 18 iulie incep cursurile de pictura pentru copii Micul Artist, care sunt menite sa le trezeasca celor mici interesul, creativitatea, perfectionarea talentului si exprimarea prin arta.

SAMBATA 16 IULIE

■ FESTIVAL

In fiecare weekend, pana pe 4 septembrie, in Parcul Bazilescu din Bucuresti au loc evenimente gratuite pentru copii: spectacole, concerte, proiectii de film – Festivalul Vacanta de vara cu Excelsior.

■ SPECTACOLE

In fiecare weekend, pe tot parcursul vacantei scolare, copiii din Sectorul 3 al Capitalei pot participa la spectacole de teatru insotite de workshop-uri sau ateliere de creatie dedicate intregii familii, in Parcul Alexandru Ioan Cuza, la Teatru de vara gratuit 2016 la Foisorul Copiilor in Parcul Alexandru Ioan Cuza.

■ TEATRU

Teatrul Ion Creanga si Centrul Cultural Palatele Brancovenesti va invita la stagiunea Estivala VaraTic, teatru gratuit pentru familii la Palatul Mogosoaia!

■ ATELIER

Am pictat linguri, pietre, masti, traiste, dar acum, a venit timpul si pentru un tricou personalizat de tine. Tapusele va invita la un nou atelier creativ pentru copii 2-6 ani, Tricoul micutului Picasso, la care cei mici vor face un tricou personalizat.

■ IARMAROC

Iarmarocul de vara WAHM va asteapta cu ateliere pentru copii, bufet, iarmaroc produse, fotografie de familie. Evenimentele din cadrul Asociatiei Work at Home Moms ajuta la dezvoltarea, socializarea si informarea mamelor antreprenor sau care doresc sa dezvolte proiecte proprii

■ TARG

In weekendul 16-17 iulie 2016 ne reintalnim la Bounty Fair, Targ de handmade si ateliere, in curtea si gradina Casei Universitarilor Bucuresti, intr-o lume de poveste a handmade-ului romanesc!

■ ATELIER

Muzeul Municipiului Bucuresti invita copiii sa participe la cea de-a doua editie a scolii de vara Vara istoriei pe Calea Victoriei. Activitatile se vor desfasura la Casa Filipescu-Cesianu, in intervalul 13 iulie – 4 septembrie 2016. Sambata are loc un atelier de banda desenata in cadrul „Salonului de Banda Desenata – Povesti din Bucuresti” cu Marius Paraschiv, graphic designer, cu tema Cu inghetata prin Bucuresti.

DUMINICA 17 IULIE

■ SPECTACOL

Tapusele va invita la un spectacol pentru copii 3-7 ani Casuta din padure, care este urmat de un atelier bazat pe tehnica papier-mache.

■ PLIMBARE

De la ora 10:30 copiii pasionati de biciclit sunt invitati sa vina, alaturi de cel putin un adult insotitor, cu apa si gustarica, la Parada Micilor Biciclisti pe Bdul Kiseleff.

■ Caravana Povestilor va asteapta in weekend la ateliere gratuite pentru copii in vacanta in Bucuresti

■ SEMINAR DEMONSTRATIV GRATUIT

Invitam copii cu varsta intre 9 si 14 ani impreuna cu parintii lor la Seminarul demonstrativ gratuit ”ROBOTOLANDIA” miercuri 20 iulie, la ora 17:30. Impreuna vom avea o calatorie fascinanta in Robotolandia – o lume locuita de roboti, vom invata sa-i modelam si vom afla ce trebue sa stim ca sa-i programam.

■ PLAYGROUP

In fiecare saptamana, Academia de creativitate va invita la sesiuni de playgroup pentru copii de 1-4 ani si parintii acestora, pentru a socializa, comunica si a se juca.

■ SCOALA DE VARA

In cadrul scolii de vara Vara istoriei pe Calea Victoriei, Scoala de astronomie ofera duminica prezentarea Cerul instelat, cu Adrian Sonka si Elisabeta Petrescu.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>