Ateliere gratuite si evenimente pentru copii in Bucuresti, weekend-ul 9-10 iulie

Sumarizam in articolul prezent sugestiile GOKID pentru parinti, atat referitor la ateliere si evenimente gratuite, cat si la activitati in aer liber. Vremea va fi ideala pentru a petrece timp in aer liber, in Bucuresti nu se va mai atinge pragul de canicula.

■ ATELIERE

 Ateliere de abilitati practice pentru copii de 2-4 ani la Academia de creativitate pentru dezvoltarea specifica varstei prin arta, teatru, miscare, experimente si cantece.

▼ Ai un copil pasionat de tehnologie? Atunci atelierul Introducere in Robotica WeDo® pentru copii de 6-9 ani este potrivit pentru el!

SAMBATA 9 IULIE

■ ATELIERE

 Ateliere de dezvoltare senzoriala prin teatru pentru copii 1 an – 3 ani organizate de Teatrul din Podul Meu si Podul lui Sfredelus.

▼ Tapusele va propune ateliere creative pentru copii de 1-3 ani la care cei mici vor picta cu flori si culori.

■ SCOALA DE VARA

Cauti un program de vara pentru copilul tau? Haideti cu noi, sa descoperim impreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si invatare, la Clubul Copiilor Isteti din zona 1 Mai-Turda, situat intr-o zona rezidentiala si usor accesibila, intr-o cladire noua si foarte luminoasa!

■ TEATRU

Vara Ticspectacole de teatru gratuit pentru copii si parinti la Palatul Mogosoaia. Stagiunea estivala „VaraTic” se desfasoara in perioada 9 iulie – 4 septembrie si include o serie de productii dedicate copiilor cu vârsta peste 4 ani, special alese pentru a transforma experienta vizionarii unui spectacol de teatru intr-o calatorie presarata cu povesti neconventionale.

DUMINICA 10 IULIE 2016

 ■ SPECTACOLE

 Culori. Spectacol de dezvoltare senzoriala pentru copii de 1- 3 ani. Casuta Aventurilor in colaborare cu Teatrul din Podul Meu va invita la Spectacolul de dezvoltare senzoriala pentru copii 1-3 ani.

 Spectacol de umbre pentru copii 3 ani – 7 ani urmat de un atelier cu Tapusele.

■ ATELIER

Ateliere gratuite pentru copii in vacanta in Bucuresti. Biblioteca Metropolitana Bucuresti porneste CARAVANA POVESTILOR in sapte parcuri din Capitala cu ateliere gratuite pentru copii in fiecare duminica, in perioada 3 iulie-18 septembrie.

■ WORKSHOP GRATUIT

Pe 14 IULIE 2016 la ora 17:00, ai ocazia sa inveti programare cu personajele Minecraft!

Invita-ti familia, colegii sau prietenii si incercati:

Hour of Code (Ora de Programare) la STEP IT Academy Bucharest

Hour of Code (Ora de Programare) este o miscare globala ce a atins zeci de milioane de elevi si studenti din peste 180 de tari. Peste 100 de milioane de elevi din intreaga lume au incercat o Ora de Programare. Cererile relevante ale secolului 21 sunt legate de tehnologia calculatoarelor si a programarii.

ACTIVITATI20 modele de avioane de hartie pentru copii +5 ani

LOCATIIAtractii in Parcul de Agrement Tei – Plumbuita

PARENTING9 sfaturi pentru formarea unei imagini sanatoase despre sine. Cum crestem stima de sine a copiluluiLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>