Unde mergem cu copilul in weekend 11-12 iunie 2016

Festivalul de teatru, Street Delivery si B-FIT

Organizatorii de evenimente ne asteapta in weekend la festivaluri, evenimente anuale, dar si spectacole sau ateliere cu care ne-au obisnuit.

In Parcul Kisekeff are loc Festivalul Amintiri din Copilarie, La Verona socializam la Street Delivery. Nu uita nici de B-FIT in the Street!, Festivalul International de Teatru de Strada.

Vremea se anunta placuta sambata si ceva mai capricioasa doar duminica, cand sunt sanse destul de mari de precipitatii si chiar furtuni.

SAMBATA 11 IUNIE 2016

FESTIVALURI

Ateliere si spectacole gratuite la Festivalul Amintiri din Copilarie 2016

In weekendul 10-12 iunie Teatrul Ion Creanga va invita la joaca in Parcul Kiseleff, care se va transforma intr-un loc de joaca pregatit cu atentie, presarat cu praf de creat, pastrat si reimprospatat amintiri. Cu aceasta ocazie, cei mai mici locuitori ai orasului, parintii si bunicii sunt invitati sa se bucure in familie si sa exploreze surprizele pregatite. Toate detaliile evenimentului.

 B-FIT in the Street! Festival International de Teatru de Strada din Bucuresti

ARCUB prezinta cea de-a opta editie a singurului festival international de teatru de strada din Bucuresti, B-FIT in the Street! Intre 9 si 12 iunie, orasul devine decor fantastic, populat de personaje neasteptate care se amesteca in multime si interactioneaza cu trecatorii. Evenimentul este parte din candidatura orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii – Bucuresti 2021. B-FIT te asteapta atat in Centrul istoric, Piata Universitatii si Piata George Enescu cat si in Parcul Moghioros sau Parcul Humulesti din Ferentari. Vezi aici detaliile evenimentului.

Meserii pentru juniori la Street Delivery 2016

Designeri de produs, de moda, ilustratori, arhitecti, artisti 3D, programatori si mestesugarii traditionali (cizmari, ceasornicari, tamplari, croitori, selari, ceaprazari) te asteapta in buricul targului, pe strada Arthur Verona langa Carturesti din 10 in 12 iunie. Vezi eveniment.

SPECTACOLE SI ATELIERE

Tapusele invita copiii de 1-5 ani la un spectacol plin de imagini si muzica, cu ajutorul caruia cei mici vor invata impreuna cu Pestele Curcubeu cum sa imparti din ceva ce e al tau si, cat de bine te simti dupa asta.

La 18:30 Teatrul din Podul Meu si Casuta Aventurilor aduce in fata ochilor copiilor de 1-3 ani o Explozie de Culori, un atelier de dezvoltare senzoriala prin teatru.

Trupa de teatru muzical pentru copii, PAM PAM, va invita sambata 11 iunie, la o noua premiera: spectacolul muzical pentru copii peste 4 ani, “La Scoala este ca-n povesti”.

Copiii sunt asteptati la un atelier de experimente stiintifice cu Leo, Chit si Maggie, care ii ajuta sa se imprieteneasca mai usor, dezvolta inteligenta emotionala si conceptul de sine.

Cand se face un pic mai cald afara, voua unde ne este gandul? Cand apar capsunile si ciresele, voua, unde va este gandul? Cand miroase a tei sub geam, voua unde va este gandul? Ne jucam de-a marea, inventam povesti marine in care ne alergam cu pestisori curiosi, cu pietricele vorbarete si caracatite ratacite la un atelier de creativitate, explorare senzoriala si joaca pentru copii 2-4 ani Povesti marine si submarine pentru copii de 2-4 ani.

DUMINICA 12 IUNIE 2016

SPECTACOLE

Duminica 12 iunie ii invitam pe cei mici in lumea gazelor, o lume interesanta si misterioasa, in care ele traiesc, muncesc, produc, creeaza. Spectacolul Povesti din lumea gazelor la Lente & Sotron.

Fiecare anotimp isi prevesteste sosirea printr-un sunet: ciripitul pasarilor, ropotul izvorului, zborul albinii si scartaitul zapezii. Sunetele si muzica live sunt la ele acasa la Sunetele anotimpurilor, un spectacol nonverbal Tapusele pentru copii de 1-5 ani!

FILM. Vezi cele mai recente aparitii de filme pentru copii la cinema in Romania, programul pe marile ecrane si detalii despre filme.

EVENIMENT PARINTI

Duminica 19 iunie Catalina Hetel, psihoterapeut psihodramatist de la Teatrul din Podul Meu, impreuna cu Claudiu Ganciu, psihodramatist si psihoterapeut, va invita la Kindi sa cunoasteti Elefantul din dulap, la Grupul de Psihodrama pentru Parinti.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>