Cu Nino in vacanta la Opera Comica pentru copii

Ti-ai imaginat vreodata cum ar fi sa vizitezi cele mai importante obiective turistice dintr-un oras cultural, fara grija bagajelor sau a transportului? Milano, Paris, Viena, Salzburg?

Nino si-a dorit dintotdeauna sa viziteze cele mai frumoase orase europene, doar ca nu avea cu cine, asa ca i-a venit o idee nastrusnica. Vrea sa calatoreasca impreuna cu copiii care aleg sa vina la Opera Comica pentru Copii. Pe parinti ii luam doar daca primesc aprobare de la cei mici. Ce calatorii minunate vom face!

Asadar, in weekend-urile din lunile mai si iunie, plecam cu Nino in vacant, in orasele muzicale ale Europei. In fiecare saptamana, schimbam destinatia! Prima oprire: Milano.

Nino este la fel de curios ca tine sa descopere comorile muzicale ale orasului Milano:

-          Teatrul Scala – templul muzicii de opera,

-          Domul din Milano – bijuteria arhitecturii gotice – si multe alte surprize, pe care le deslusim impreuna, weekend-ul acesta, “Cu Nino in vacanta“.

Calatoria muzicala se adreseaza copiilor care au cel putin 6 ani si incepe sambata, pe 7 mai, de la ora 11:00, si duminica, pe 8 mai, de la ora 17:00, in Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii.

Tichetele de imbarcare sunt disponibile online: bit.ly/1VI6jaf.

Atentie! Locurile sunt limitate!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>