O povestea adevarata, despre oameni cu suflet mare

Da, astazi o sa va spunem o poveste, dar una adevarata, despre o asociatie cu viziune, care face lucruri deosebite pentru copii si parinti.

Este vorba de Asociatia Help Autism, care a luat fiinta in 2010, pe baza experientei personale a unei mamici, fondatoarei asociatiei – Daniela Bololoi – ca urmare a diagnosticarii baietelului ei cu tulburare din spectrul autist (TSA).

Rand pe rand, in poveste au intrat alte familii, fiecare cu drumul si provocarile sale in recuperarea propriului copil. Convingerea oamenilor care fac parte din familia Help Autism este ca toti copiii cu acest diagnostic trebuie sa aiba sansa la o viata normala. Aceasta convingere a determinat extinderea Asociatiei si crearea posibilitatii de recuperare a multor copii cu TSA, ca urmare a unor programe cu servicii gratuite, special concepute pentru ei.

In cei peste 5 ani de activitate, Asociatia Help Autism, a reusit, cu sprijinul oamenilor cu suflet mare – donatori, sponsori si voluntari – sa ofere copiilor cu autism peste 100.000 de ore de terapie.

Help Autism in cifre

  • 350 de copii sunt sustinuti prin programe de recuperare
  • 7 centre de terapie si interventie in autism;
  • 1.000 de cadre didactice au fost instruite gratuit;
  • 5 parteneriate public – private dezvoltate cu DGASPC-uri din Bucuresti si tara, pentru cresterea calitatii terapiei in centrele de stat: DGASPC sector 3, DGASPC Sector 4, Suceava, Targoviste, Mehedinti.

Cum a fost posibil in 2015?

  • 44.000 de persoane au sustinut Asociatia Help Autism, redirectionand 2% din impozitul pe venit.

Alaturi de voi, dragi parinti, poate fi posibil si in 2016! Cum? Fiti alaturi de Asociatia Help Autism si redirectionati 2% din impozitul individual pe venit, platit deja catre stat. Este GRATUIT si reprezinta doar o redirectionare a taxelor de salariu, deja platite catre stat.

  • Nu te costa nimic!
  • Aceasta suma este deja platita de angajator catre stat, tu ai posibilitatea sa hotarasti cum vor fi cheltuiti.
  • Contribui la eficientizarea cheltuirii banilor publici – deci ai tai!
  • Directionand aceasta suma catre Help Autism acorzi o sansa copiilor cu tulburari din spectrul autist, de a avea acces la terapia care le ofera sansa la o viata cat mai aproape de normalitate.

Te rugam sa ne fii alaturi prin completarea formularului 230 (daca ai venituri salariale) sau formularului 200 – daca ai venituri din alte surse (cedarea folosintei bunurilor, drepturi de autor, etc).

Completeaza formularul cu datele din buletin la rubrica I. Datele de identificare a contribuabilului si semnatura ta in josul paginii.

Apoi trimite formularul scanat prin email la contact@hopasus.ro SAU suna-ne la 0742.01.08.17 ca sa-l preluam noi de la tine.

Atentie: NU se completeaza data! Aceasta va fi completata de catre organul fiscal.

Trimite-ne formularul completat pana cel tarziu la data de 10 mai 2016!

Daca deja ai optat pentru redirectionarea a 2% din impozitul pe venit, dar vrei sa contribui la sansa copiilor cu autism la o viata normala, poti dona 2 euro printr-un SMS la numarul 8846.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>