Hapciu in RE Major

Adaptata pentru copii dupa „Mam’zelle Nitouche”, prima opereta din repertoriul liric universal ilustreaza, in chip comic, debutul unei eleve model in lumea teatrului. Asistata in transformarea ei artistica de catre profesorul de muzica, tanara Denise descopera cu entuziasm scena și marea dragoste!

“Hapciu in RE major” este de altfel si cea dintai premiera a anului la Opera Comica pentru Copii din Bucuresti. Ea ilustreaza, prin comicul de situatii si dialogul spumos, debutul nepremeditat al unei eleve de pension in lumea teatrului.

Premiera a avut loc sambata, 20 februarie, de la ora 17.00, si duminica, 21 februarie, de la ora 11.00, dar se reia si in 22-28 februarie (pe 23, 24 si weekend, adica pe 27 si 28 februarie).

Regia spectacolului ii apartine maestrului Cristian Mihailescu, scenografia poarta semnatura Andreei Koch, coregrafia fiind conceputa de Catalin Caracas, iar dirijorul Ciprian Teodorascu asigura conducerea muzicala.

Anul acesta, Opera Comica pentru Copii pregateste alte doua noi productii: “Jack si vrejul de fasole” (balet, premiera in luna aprilie) si “Viva la mamma” (musical, premiera in luna mai).

Biletele se pot achizitiona prin reteaua bilete.ro - cu 48 de ore inainte de spectacol – si de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti nr. 16 sau http://www.operacomica.ro/program ) – in zilele in care sunt programate reprezentatii, cu o jumatate de ora inainte de incepere – in limita locurilor disponibile.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>