Atelier ludic pentru copii la Muzeul National de Arta al Romaniei

Sambata 20 februarie 2016, de la ora 10:30 si de la ora 12:30

Atelierul ludic “Pasarea ascunsa in piatra” a fost conceput in jurul operei lui Constantin Brancusi, cu scopul de a-i familiariza pe copii cu lucrarile maestrului si de a le deslusi secretele sculpturii moderne.

Atelierul de sculptura “Pasarea ascunsa in piatra” este structurat in 8 sectiuni interactive ce pun “in joc” tematica si vocabularul plastic al operei lui Constantin Brancusi: materiale, unelte, forme.

Copiii sunt invitati astfel sa patrunda in universul operei brancusiene prin intermediul jocului, al simturilor si al experientei directe.

Inedit in Romania, acest spatiu ludic a fost conceput de catre specialistii in educatie ai Muzeului National de Arta Moderna Georges Pompidou din Paris si donat Muzeului National de Arta al Romaniei, dupa ce a fost itinerat in mai multe tari europene.

Atelierul se adreseaza grupurilor de copii cu varsta cuprinsa intre 4 si 14 ani, insotiti de adulti sau in grupuri scolare. Acestia vor fi indrumati pe parcursul vizitei de unul dintre educatorii muzeului.

Programul de la ora 10:30 este pentru familiile cu copii de 4-7 ani.

Programul de la ora 12:30 este pentru familiile cu copii de 8-12 ani.

Tarif: 10 lei.

Bilet special (o sedinta in atelier + o vizita in Galeria de Arta Romaneasca Moderna): 15 lei

Grupurile vor fi formate din maximum 20 de persoane. Participarea se face numai pe baza de programare. Inscrierile se pot face in perioada 15 – 18 februarie, la telefon: 021/314.81.19 si 021/313.30.30.30 interior 923 sau e-mail: familii@art.museum.ro

Accesul pentru atelier se face din intrarea Stirbei Voda. Tot de acolo se achizitioneaza si biletele.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>