Calatorie muzicala pe aripile vantului

Bucura-te de experienta unui musical educativ pentru copii!

PAM PAM te invita la un spectacol, ca pe Broadway, dar la Sun Plaza Shopping Center!

Sambata, 13 februarie, intre orele 12:00 – 13:00, la etajul 1 (zona restaurantelor), Pia, Vio si Kito impreuna cu prietenii lor Pam-Pam si Bum-Bum te invita intr-o CALATORIE MUZICALA PE ARIPILE VANTULUI!

Cei trei prieteni de joaca – Vio (vioara), Pia (pian) si Kito (chitara) – nu reusesc sa se decida unde vor merge in vacanta, astfel se hotarasc sa faca un spectacol „Mascotele au talent” pentru a ajunge la o concluzie: vacanta o petrec la mare sau la munte? Insa, Vantul le strica planurile, Pam-Pam si Bum-Bum, cei doi simpatici umflatei, sunt luati pe sus si trebuie salvati! Pia, Vio si Kito vor porni intr-o calatorie in jurul lumii pe o claviatura muzicala in cautarea prietenilor lor!

Alaturi de PAM PAM, copii, parinti si bunici se vor putea bucura de calatoriile fantastice “pe aripile vantului” ale celor trei prieteni care, intr-un final, vor descoperi ca isi pot face noi prieteni in aventura lor muzicala invatand lucruri inedite despre tarile vizitate de ei.

Vino la spectacolul nostru ca sa te distrezi, sa canti si sa dansezi, dar si sa inveti adevarate lectii de viata! PAM PAM!!!

Toti copiii participanti la spectacol vor primi cate o racoritoare marca Capri-Sonne.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>