Prea ocupate pentru rasfat?

Dragi mamici,

Avand in vedere ca primavara se apropie tiptil, dar cu pasi siguri, si ca ne dorim sa fim frumoase si ingrijite in orice situatie, va invitam cu drag la o ora de rasfat impreuna cu specialistii nostri in ingrijire si machiaj.

Ce vom face? Vom afla trucuri de frumusete pentru mamici practice si ocupate, informatii folositoare si la indemana referitoare la:

- ingrijirea corecta a tenului,

- trucuri rapide de machiaj,

- importanta hidratarii,

- mentinerea starii noastra generale de bine.

Vom pune intrebari si vom afla raspunsuri eficiente de la specialisti despre cum sa ne ingrijim rapid si cu rezultate deosebite, fiind mamici ocupate, cu timpul impartit intre copii, familie, servici si toate celelalte activitati pe care le fac femeile din zilele noastre.

Vom testa produse cosmetice si de ingrijire, ne vom lasa rasfatate de specialisti care ne vor arata practic trucuri de machiaj si ingrijire.

La finalul serii vom primi cadouri frumoase de la partenerii evenimentului.

Cand: 11 februarie, joi, in intervalul 18:30 – 20:00.

Unde: la sediul nostru din Blvd. Corneliu Coposu nr 7, Bl. 104, Sc. 3.

Participarea la seara de rasfat este libera, dar se face numai cu confirmare, pentru ca locurile sunt limitate (20 persoane).

Va rugam confirmati la contact@hopasus.ro sau 0742.01.08.17Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>