Minunea unui copil, spectacol de Craciun

ARCUB si Compania Passe-Partout Dan Puric va invita sa va bucurati impreuna cu familia de premiera “Minunea unui copil – spectacol de Craciun”, care se va juca ioi, 17 decembrie, ora 18:00 si vineri, 18 decembrie, de la orele 11:00 si 19:00, la Sala Mare de la ARCUB Gabroveni (Str. Lipscani nr. 84-90).

Ce ti se poate intampla daca pleci in noaptea de Ajun in cautarea lui Mos Craciun? Numai aventuri, pentru ca toata lumea este intr-o agitatie deosebita! Dar ce se intampla daca ai fost un copil rau, iar parintii n-au vrut sa-i dea scrisoarea ta Mosului? Iar cand ajungi sa-l intalnesti, afli ca, de fapt, si el a fost la fel ca tine, ca oricine poate face o greseala, dar ca atunci cand crezi in minuni, ceva te face sa fii puternic si sa raspandesti minunea mai departe, cu orice efort! Acesta este adevaratul cadou al Craciunului!

Mos Craciun ne este prezentat ca un batran trecut prin viata care, acum mult timp in urma, a fost de fata in acea seara la nasterea lui Iisus, chiar daca la inceput s-a opus sa accepte gazduirea Fecioarei Maria. Copiii sunt curiosi sa-l intrebe ce s-a intamplat atunci, pentru ca el a fost martor si povestea spusa de el este mult mai spumoasa in detalii.

“Copiii nostri au nevoie de o salvare a nevoii lor de frumos si gingasie sufleteasca. Nu putem schimba lumea, dar o putem creste sa devina mai puternica interior, sa rasufle usurata ca mai poate crede in povesti, ca se mai pot intampla minuni. In noi „cei mari” sta puterea de a aduce minunile aproape de ei, si asta doar prin propria noastra rezistenta de a crede in ele. Despre aceste lucruri vorbeste spectacolul „Minunea unui copil”, trecand surprinzator de la joaca la dans, de la balet la step, de la cuvinte la imagini si, peste toate, multa imaginatie!”, ne transmite Alexandra Neacsu, regizorul spectacolului.

Cu: Adi Radulescu, Alexandra Neacsu, Alexandru Iordache, Andreea Ghita, Nicu Banea, Rares Zimbran, Sebastian Ghita. Cu participarea speciala a lui Constantin Dinulescu (Mos Craciun)

Scenariul si regia: Alexandra Neacsu

Durata spectacolului: 1 ora.

Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul ARCUB.

Pretul biletului este de 25 lei. Pentru grupuri mai mari de 10 copii se pot achizitiona bilete la pretul de 18 lei.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>