KINDI, primul Family Hub din Bucuresti

Kindi este primul Family Hub din Bucuresti: locul in care cu totii crestem, copii si parinti.

Kindi este un spatiu creat in jurul familiei acestor vremuri din Romania.

Un loc dedicat activitatilor pentru copii, pentru parinti si deopotriva pentru copii & parinti.

Kindi nu vrea sa fie „inca o activitate” la care sa alergati cu cel mic prin oras. Ci locul in care timpul lui liber este timp de reincarcare, dar si de dezvoltare prin joc, lasandu-l  sa se bucure de copilarie, de libertatea de a fi el insusi.

Mesajul nostru e simplu: noi NU va spunem sa aduceti copiii la noi, ca sa ii facem mai destepti si mai talentati decat sunt ei oricum! Noi putem ajuta sa scoatem la lumina ce e bun in copii, ocupandu-ne si de zonele in care gradinita / scoala patrund mai rar, dar sunt esentiale pentru startul lor bun in viata: inteligenta emotionala si sociala.

Kindi este un concept de educatie non-formala creat cu suflet si multa documentare, in care fiecare copil se va regasi si va avea libertatea de a fi el. 

Clubul de timp liber (Baby parking) si Clubul de vacanta fac parte din conceptul Kindi, de orientare Montessori, accesibil oricui. Petrecerile creative de la noi nu seamana niciodata una cu alta. Doar atmosfera este de fiecare data calda si familiala, iar invitatii raman de obicei si dupa ce petrecerea se incheie!

Pentru ca urmeaza Sarbatorile si o perioada agitata, in care stim ca nu veti dori sa va supuneti copilul la chinurile traficului si aglomeratiei din Bucuresti, luati in calcul Clubul de timp liber (programul nostru de Baby parking 3 – 7 ani, pe baza de programare) si Clubul de vacanta. Copiii se dezvolta prin joc, socializeaza si se relaxeaza intr-un mediu potrivit varstei lor! Este un timp castigat si pentru parinti, care isi pot vedea linistiti de treburi, in timp ce copiii petrec un timp de calitate, intr-un mediu sigur si responsabil.

Urmariti-ne in Decembrie si Ianuarie pentru seria de proiecte tematice originale marca Kindi, de educatie non-formala: aranjamente florale pentru copii, engleza/ franceza pe podea, reciclare creativa, primii pasi in pictura, clubul povestilor de dupa-amiaza, teatrul emotiilor.

Daca va place de noi, alegeti Kindi!

Ne gasiti intr-un spatiu prietenos, cu o curte mare, pe str. Delea Veche nr.35, in Sectorul 2, Bucuresti.

Si pe www.kindi.ro sau pe Facebook: Kindi-Club copii #traimcopilaria



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>