Povesti cu talc de Sarbatori

Sarbatorile se apropie, Mosul isi pregateste sania si renii, iar noi v-am pregatit Atelierul special de povesti cu talc in spiritul Craciunului.

La povesti terapeutice ii invitam atat pe copii, cat si pe parinti, sa ne bucuram impreuna de invataturile frumoase ale basmului, referitoare la importanta prieteniei, a iubirii, a darului impartasit.

In cadrul povestii, vom face si jocuri de grup, desen, decoratiuni specifice Sarbatorilor de iarna si ne vom lasa surprinsi cu cadouri frumoase.

Toate acestea se desfasoara intr-o atmosfera calda si primitoare, prefigurand spiritul de pace pe care il simtim in suflet odata cu apropierea Nasterii Domnului.

Povestile terapeutice ilumineaza, se adreseaza intuitiei si fanteziei. Acestea sunt instrumente prin care cei doi (parinte & copil) pot sa gaseasca solutia potrivita la intrebari sau dificultati, fie ca sunt din mediul familial, social sau scolar.

Scopul povestilor terapeutice este sa transmita copiilor intr-un mod simbolic si la indemana lor noi metode de intelegere a propriului eu si sa inlesneasca dezvoltarea fortei interioare de a rezolva, a se impaca sau a se confrunta cu o situatie. Ele ofera o noua perspectiva optimista, largind spatiul interior al fiecaruia.

Beneficii pentru copii:

- Activeaza resursele creative si gandirea pozitiva

- Dezvolta inteligenta emotionala (prin joc, desen)

- Dezvolta increderea in propriile forte

- Elimina blocajele ce stau in fata rutinei si a obisnuintei

- Dezvolta capacitatea de a lua decizii

- Dezvolta o noua atitudine in fata vietii

- Dezvolta emotiile pozitive si elimina emotiile negative

Te asteptam la atelier cu voie buna, caldura sufleteasca si intelegere profunda a emotiilor si a situatiilor din viata de zi cu zi, intr-un mediu fara competitivitate, care inspira siguranta si incredere. Povestea propusa de noi creeaza spatiul si timpul necesar consolidarii relatiei de incredere si iubire dintre parinte si copil.

Atelierul se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani.

Data: 11 decembrie 2015

Ora: 18:00 – 20:00

Locatia: Clubul Kindi, Str. Delea Veche nr. 35, Sector 2, Bucuresti

Pret: 45 lei (parinte & copil, in acest pret intra si materialele cu care copiii vor crea)

Inscrierile se fac la tel. 0725.217.688 sau e-mail contact@hopasus.ro sau in formularul:

http://goo.gl/forms/e5eBhZ60nt

in limita locurilor disponibile.

Facilitator: Ana Maria Mavru, PsihoterapeutLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>