Indragitul Peter Pan ii incanta pe copiii de toate varstele

Opera Comica pentru Copii le-a pregatit spectatorilor sai de toate varstele o intalnire speciala cu personajele unei povesti nemuritoare: Peter Pan de Laurentiu Profeta (muzica) si Eugen Rotaru (libretul).

Premiera are loc vineri, 13 februarie 2015, de la ora 18:00, la Sala Mare a Institutiei (Calea Giulesti, nr. 16).

Musicalul Peter Pan, prima productie a anului 2015 poarta semnatura unei echipe de creatie inedite: regia – Antoaneta Cojocaru, scenografia – Francesca Cioanca si coregrafia – Catalin Caracas.

“Peter Pan este una dintre cele mai frumoase povesti despre copilarie, adica despre curajul si libertatea pe care ti le dau o inima curata. Mi-am dorit sa construiesc un spectacol despre bucuria si speranta pe care o introduc copiii in viata oamenilor mari. (…) Peter Pan e un spectacol ce decupeaza o echipa artistica tanara, vie si disponibila si asta e foarte important. Ramane de vazut unde este ‘Tara de Nicaieri’… si cine este Peter Pan, cel care alege sa ramana acolo”, spune Antoaneta Cojocaru, regizoarea musicalului.

“Cel mai simplu si eficient mod prin care ne putem bucura copilul din noi este actul artistic. Fie ca suntem creatori sau spectatori, arta are darul de a ne facilita momente pretioase de introspectie. Imi place sa cred ca in fiecare dintre noi exista un Peter Pan latent, care iese la iveala atunci cand ii dam voie. Va invit, asadar, sa petrecem o seara impreuna, in calitate de calatori cu aceeasi destinatie: Tara de Nicaieri, regasita la Opera Comica pentru Copii”, a declarat Felicia Filip, director general al institutiei.

Biletele se gasesc la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii, la adresa din Bucuresti, Calea Giulesti nr. 16. Informatii suplimentare se pot obtine la: telefon 021.319.28.19 sau  E-mail operacomicapentrucopii@yahoo.comLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>