Baby Gym revine la Centrul MiniMe din luna februarie

Curs de sport, jocuri de miscare, exercitii de mobilitate si coordonare

Cursul “Baby Gym” – curs de sport pentru copii de 1-3 ani revine la Centrul MiniMe al Fundatiei Nadia Comaneci.

Cursul isi propune sa contribuie la o dezvoltare fizica normala a copiilor, in primele etape ale vietii lor, prin diferite jocuri de miscare, exercitii de mobilitate si coordonare, dar si sa le ofere ocazia parintilor sa petreaca timp alaturi de copiii lor, intrucat la curs cei mici participa insotiti de un adult.

Cursul MiniMe Gym include exercitii de tipul urcat pe scari si coborat pe tobogan (materiale sportive speciale, din burete), mers pe mini-barna (la inaltime mica), rostogoliri laterale, exercitii la saltea, urcare pe mini-spaliere (cu distanta mai mica intre bare) etc. Toate aceste exercitii se fac sub indrumarea antrenorului si cu sprijinul direct al parintelui insotitor.

Copiii si parintii vor avea echipament sportiv.

Cursul incepe vineri, 13 februarie 2015, si este structurat pe module lunare, cate patru sedinte de o ora pe saptamana, cu desfasurare in fiecare zi de vineri de la ora 18.00, in sala de sport a Centrului MiniMe din Bucuresti. Un modul de patru sedinte costa 100 de lei – pret intreg sau 85 de lei – pret de fidelitate, in timp ce pentru plata la sedinta se percepe o taxa de 30 de lei – pret intreg, respectiv 27 de lei – pret de fidelitate.

Cursul este coordonat de Beatrice Ciobanu, fosta gimnasta, studenta la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, cu experienta in antrenarea copiilor in sport si gimnastica artistica.

Locatie: Centrul MiniMe (Calea Grivitei nr. 150, Bucuresti – zona Gara de Nord).

Pentru detalii si inscrieri: 0741.199.600 sau office@cursuriminime.roLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>