Jurassic Park la MiniMe

Copiii sunt atrasi de dinozauri pentru ca sunt mari si fiorosi, dupa cum spun chiar ei, pentru ca au forme ciudate ale corpului si par haiosi si prietenosi in acelasi timp, pentru ca au existat cu adevarat si nu sunt doar niste personaje de basm, pentru ca sunt atat de multi, de diferiti si de interesanti.

Pentru acesti copii, fascinati de lumea dinozaurilor, Fundatia Nadia Comaneci organizeaza cursul “Pe urmele dinozaurilor”, curs de familiarizare cu lumea din jurasic sau “era dinozaurilor”.

Stiati ca:

-       cel mai mare dinozaur a fost Brachiosaurus, avea 23 m lungime si 12 m inaltime;

-       cel mai mic era cu putin mai mare decat un pui, Compsognathus, avea 1 m lungime si cantarea probabil 2,5 kg?

Acesta este doar un exemplu de curiozitati pe care le vor descoperii copiii participanti la cursul “Pe urmele dinozaurilor“, curs desfasura in cadrul Centrului MiniMe, din Calea Grivitei nr. 150 (zona Gara de Nord, Bucuresti).

Cursul isi propune sa trezeasca interesul copiilor pentru lumea disparuta a dinozaurilor. Pentru intelegerea si retinerea informatiilor, acestea vor fi prezentate copiilor folosindu-se un limbaj adecvat varstei si cunostintelor lor, dar si metode specifice, dinamice si atractive pentru cei mici, precum: invatarea prin descoperire, jocul de rol, realizarea unor machete, prezentarea de imagini, planse si filme, lucru in grup, problematizarea si dezbaterea.

In cadrul cursului, cei mici vor afla informatii despre descoperirea dinozaurilor, viata acestora, alcatuirea corpului, hranirea, inmultirea si cresterea puilor, speciile de dinozauri si disparitia lor.

Date despre cursul “Pe urmele dinozaurilor”:

Varsta: 5 – 8 ani;

Durata: 8 sedinte, a cate o ora fiecare;

Program: marti si vineri de la ora 19.00;

Data de incepere: 21 mai 2013;

Profesor: Mioara Dumitrascu;

Pret: 230 lei / tot cursul.

Contravaloarea cursului se achita integral, in avans, fie prin virament bancar (cont RO38BTRL04501205H87589XX – Banca Transilvania, Sucursala Dorobanti), fie numerar la sediul Fundatiei (Calea Grivitei nr. 150, sector 1, Bucuresti).

Pentru inscrieri sunati la 0741.199.600 sau trimiteti mail la office@cursuriminime.ro.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>