Descopera natura

“In saptamina “Scoala Altfel”, elevii din Bucuresti si imprejurimi sunt invitati sa ia parte la un eveniment de exceptie pe care Asociatia Descopera Natura, cu sprijinul Dacia Plant si Foto Union, l-au pregatit in Parcul Herastrau.

Timp de sase zile, in intervalul orar 10.00 – 16.00, vor avea loc numeroase ateliere in care elevii vor intra in contact cu universul fascinant al lumii plantelor alaturi de un om de poveste: Mugur Pop, absolvent al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj, inginer horticol, ghid ecvestru si crescator de cai.

Daca esti parinte sau profesor si daca in place propunerea noastra de scoala-altfel, suna la 0733.243.784 si programeaza-te.

Noi o sa fim zilnic in Herastrau, in gradina cafenelei Tete-a-Tete (vezi harta aici) si va asteptam cu multe povesti frumoase despre plante si natura, dar si cu aparatele foto pregatite pentru a face fotografii frumoase copiilor.”Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>